tiistai 21. maaliskuuta 2017

Krista: Marina Grill it

Hektistä tuntuu olevan elämä tällä hetkellä. Aika menee ihan yhtäkkiä, viimeisestä bloggauksestakin jo aikaa, vaikka tuntuu että vastahan kirjoittelin. 
Perjantaina oltiin ystävän, Merin kummitädin (heitä on kolme kaikenkaikkiaan), katsomassa Tom of Finland. En oikein osannut odottaa elokuvalta mitään, kun melko uusi tuttavuus tämä Tom of Finland minulle on. Mutta tykkäsin kyllä ja suosittelen lämpimästi, kyllä siinä melkein itku tuli. Ja aivan mahtavaa miten on edetty myös homoseksuaalien oikeuksien/etuuksien saralla, toki aika kauhealta tuntuu että ihmisiä on tapettu ja rankaistu vain seksuaalisen suuntautimisen takia. 

Sunnuntaina olimme isoäitini, Merin isoisoäidin, syntymäpäiviä juhlistamassa Marina Grill it ravintolassa. Ravintola oli mielestäni hieno ja lapset huomioitiin todella hyvin. Siinä ainoat positiiviset kokemukset ravintolan osalta olikin. Menu oli mielestäni melko suppea ja hintakaan ei ollut kovinkaan edullinen. Lisäksi olimme ensimmäiset asiakkaat, ja viereisen pöydän porukalle jo ilmoitettiin että kanaruuat olisi loppu. Hämmentää miten tasokkaalla ravintolalla voi loppua jokin ruoka-aine yhden pöytätilauksen jälkeen. Ruoka tuli pöytään vasta tunnin päästä tilauksesta, lapset kyllä onneksi saivat muiden alkupalojen lomassa omat annoksensa. Lasten ruokien jauhelihapihvit mauttomat, käristyneet ja aivan mustat, eikä todellakaan maistuneet hyvältä. Tilattujen pihvien kypsyystasot ei vastanneet haluttua kypsyyttä. Itse tilasin Porsaan kylkirullan ja pippurikastiketta 21€. Kylkirulla oli hiiltynyt ja maistui palaneelta, kastikkeessa ei ollut juuri mitään makua, ainakaan toivomaani pippurista makua en siitä löytäny. Mihin ravintolan mausteet oli piilotettu? Merille otin jauhelihapihvin ja ranskalaisia, johon kuului myös salaatti. Vain ranskalaiset maistuivat, myös siskoni pojalle maistui vain ranskalaiset, enkä ihmettele. Jauhelihapihvit olivat karsean makuisia. En menisi toiste, enkä suosittelisi ravintolaa, en ainakaan a la carte-listaa.


Pikku-Mee jaksoi todella hienosti yli 2h istua syöttötuolissa, koko ruokailun ajan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti