maanantai 31. heinäkuuta 2017

Heidi: 2 viikkoa vegaanina, retkahdus ja muutokset.

Tänään tulis kaks viikkoa täysvegaanina ellen ois la ja pe välisenä yönä sortunut kasvispitsaan jossa oli tavallista juustoa päällä. Heti veti vatsan kovalle sunnuntaina ja vielä näin maanantai aamullakin! Sunnuntaina söin vielä nachoja juustokastikkeeseen dipattuna, koska ajattelin että olkoot, peli on menetetty jo....

Noh, tänään back in ruotu.

Niitä muita muutoksia.

Vatsa on siis todellakin alkanut toimimaan kunnolla. Ei enää niitä järkyttäviä vatsakipuja, vaan se toimii aikalailla kellontarkasti. Eikä ole kovalla vaan sellainen normaali kun luulisin normaalin vatsan olevan.

Reilu viikko ja -2,5kiloa. Luulin lihonneeni koska läträän aika paljon rasvan kanssa ja maha tuntui turvonneen, mutta vaaka kertoi toista.

Iho oli alkuun tosi hyvässä kunnossa mutta nyt sekin on taas "menetetty". Johtuu varmaan siitä että polttelen tupakkaa taas sillon tällöin.

En osaa sanoa että onko mulla jotenkin kevyempi olo, ei omasta mielestä mutta henkinen olo on sen verta herkällä että oon tosi tunneherkkä ja tunteellinen. Uskon jotenkin johtuvan tästä ruokavaliosta.

Koen enemmän empatiaa eläviä olentoja kohtaan. Ehkä johtunee siitäkin että funtsin enemmän sitä, etten halua kuollutta eläintä kehooni.

Oon myös tajunnut että ruoka on mulle polttoainetta, enkä ole koskaan syönyt terveellisemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti