sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Krista: Kesäpäivä

Me otettiinkin melko rennosti perjantai ja lauantai, oltiin ihan vaan kotona. Mulla on ajoittan, ihan sama missä asuu, "koti-ahdistusta". Tällöin usein buukkaan päivät täyteen ja käydään kotona vaan syömässä, todellisuudessa siihen ei auta muu kuin vaan olla kotona, ehkä vähän itkeä ahdistusta, mutta se auttaa.

Mutta tänään Merin kummitäti kyseli meitä hänen ja yhteisen kaverimme mukaan uimaan. Noh, mehän lähdettiin, Marttilaan semmoiselle melko pienelle lammelle.Merillä oli tosi hauskaa meidän kanssa vedessä, hän nauroi ja oli niin iloinen. Me ei olla ku kerran aikasemmin käyty pulahtamassa hänen kanssa. Pitkään hän jaksoi leikkiä kivillä ja hiekkaleluilla mitä mukana oli. Mä poltin olkapääni.


Merillä on jo jonkinasteista uhmaa ja nukkumaanmeno on ajoittain ollut melko vaikeaa. Viimeaikoina olen koittanu kehittää hänelle paljon aktiviteetteja, itse ryhdistäytyä ja viedä tyttö ihan vaan lähipuistoon. Kummasti purkaa energiaa ja hän pyytääkin ihan itse nukkumaan <3 Tämän päivän jälkeen Meri simahti melkein heti kun päänsä sai tyynyyn ja n.30min ennen normaalia nukkumaanmenoaikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti